lauantai 30. syyskuuta 2017

Nakki työskentelee liinassa

Olen blogin puolella mainostanut joskus, kuinka nakki ei liinassa juokse. Olen itse ollut niin huono juoksuttaja ja hevonen on tulkinnut liikaa eleitä, jolloin homma ei ole toiminut. En myöskään ole uskaltanut komentaa sitä juurikin käynnistä raviin siirtymisessä tarpeeksi. Tallikaveri taru on kokenut hevosihminen, joten annoin nakin hönelle liinan päähän ja totesin, että näyttää kaapinpaikan. Nakki uhkasi potkaista päänirti jne. mutta Taru ei antanut tuumaakaan periksi. Kun Taru oli juoksuttanut Nakkia molempiin suuntiin, oli minun vuoroni juoksuttaa.

Minun juoksutus oli pelkkää sähläystä, mutta taru neivoi, että pidä kädet alhaalla ja käske sen reagoida heti. Eli älä maiskuta kolmeakierrosta vaan heilauta narun toista päätä. Harjoiteltiin ensin käynnissä ja sitten ravissa ja kyllä siitä sai hyviä neuivoja.

Juoksutin tänään Nakkia yksin ja se sujui kuin unelma. Kerran se potkaisi sivulle, mutta sitten kulki hienosti ravia eteen päin sekä siirtyi käyntiin jne. Nolla ruumista ja hevoselle kevyt lämpö pintaan. hyvä hyvä.
Juoksutus kuvat ovat tältä päivältä









Taru piiskasi meitä myös viimeviikolla ja nyt tulevaisuuden tavoite on saada taka osaa töihin ja kulkemaan Nakki tuntumalla eikä edestä tyhjänä.

2 kommenttia:

  1. Hei! Löysin vasta nyt blogisi pariin ja sait kyllä uuden lukijan! :) Ihana lueskella teidän yhteisestä matkasta ja minusta tuntuu että kirjoitat hyvin realisesti sekä aidosti asioita kaunistelematta, kiitos siitä! :) olette yhdessä hieno kaksikko, oikein hyvää syksyn jatkoa teille! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Noora taas kerran postauksestasi, mikä sai minut heti hyvälle tuulelle. Jotenkin se vain on niin aitoa ja lennokasta toi teidän yhteispeli. Oot sit selässä tai remmin päässä.
    Video oli piste i:n päälle.
    Pirtsakkaa syksyä teille.

    VastaaPoista